Hur det funkar

Regelverk

Tävlingsform

Slaggolf som avgörs över totalt fem rundor, tre bästa resultaten från deltävlingarna samt båda resultaten från Grande Finale sammanräknas.

Bokning av banor

Deltävlingar bokas av tävlingskommittén och finaltävling bokas av föregående års segrare. Tävlingsplats för final gäller Sverige, andra förslag går genom tävlingskommittén.

Urträde

Meddelas tävlingskommittén före 1:a Mars tävlingsåret

Nya spelare

Kan bara antagas när någon träder ur och lämnar plats max antal deltagare är 20 st, tävlingskommittén tar ställning till nya deltagare och turordningslista gäller

Startavgift ( BET )

500 kr som är vinster för hela touren och som skall sättas in på konto som mailas ut till Er med deltagarlista senast den 15 April tävlingsåret. OBS! namn måste anges vid betalning

Vinster

Totalseger på touren ger 50 % av insatta medel, tvåan får 20 % och trean får 10 % detta gäller endast om man fullföljt kriterierna under rubriken tävlingsform. Finalhelgern har även en egen deltävling som avgörs över de två finalrundorna där segraren med bästa netto vinner 20 %, denna tävling är för att alla ska ha något att spela om under finalhelgen även om man inte har vittring på totalsegern.

2013 ger detta 4500 kr till ettan, 1800 kr till tvåan och 900 kr till trean

Tour Trofén

En glaspjäs som man vid en eventuell tourseger får behålla till nästa år. Den skall före nästkommande final lämnas till Tony för ingravering av namn och resultat. Den skall även vara fylld med något värmande att bjuda medspelarna på vid första tee på finaldagarna.

Anmälan till deltävlingar

görs till [javascript protected email address] senast onsdag före tävling

Gamebook

Samtliga rundor registreras i Gamebook så att tävlingen kan följas av alla det räcker om en spelare i varje boll för resultatet. Funkar på iPhone och Android.

Avbokning finalhelg

Om man skulle behöva avboka finalhelgen så gör det i så god tid som möjligt för att undvika kostnader, om det mot förmodan blir högre kostnader för den man skulle dela rum med så får man självklart stå för den kostnaden. 

 

 

Vill ni se fler bilder så finns dessa på www.storegate.com

Inloggning touren lösen birdie

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)